Ryhmäperhepäivähoito

RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITO TILHI VIRTASALMELLA

Ryhmäpäivähoidossa yhdistyvät perhepäivähoidon kodinomaisuus ja pieni ryhmä sekä  suunnitelmallinen toiminta. Tavoitteenamme on luoda lapselle turvallinen ja viihtyisä hoitopäivä. Hoidamme 1-6 -vuotiaita lapsia sisarusryhmässä, jossa on 8-12 lasta ja 2-4 hoitajaa.  Ryhmis on avoinna klo 6.30-17.

Ryhmäperhepäiväkoti Tilhin kanssa samassa rakennuksessa toimii esiopetus ja koulu.  Viereinen Ojintalon liikuntasali on käytössä, talvisin voidaan luistella ja hiihtää sekä kesäisin pelata kentällä pallopelejä. Kävelymatkan ulottuvilla on Leirisaari retkeilyyn sekä lähimetsät.

Painotamme toiminnassamme liikunnan ja kädentaitojen osuutta sekä yhteistoiminnallista oppimista eri ikäkausien yksilölliset tarpeet huomioiden.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot:

Tilhi ryhmäperhepäiväkoti
Koulutie 12, 77330 Virtasalmi
sähköpostiosoite: tilhi-ryhmis@pieksamaki.fi
puh.0400 855 788

Anne Peltola, varhaiskasvatuksen palveluesihenkilö, puh.044 588 2299

 

SINIKELLO RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITO 

Harjun alueella Sinikellonkujalla sijaitsee Sinikello ryhmäperhepäiväkoti, joka toimii varahoitopaikkana perhepäivähoitolapsille.  Ryhmäperhepäiväkodissa toimii 8 -12 lapsen ryhmä, jossa työskentelee 2 – 3 hoitajaa. Ryhmäperhepäiväkoti on avoinna maanantaista perjantaihin lasten ennalta sovittujen hoitoaikojen mukaan, mutta hoitajan äkillisissä poissaoloissa voitte tiedustella vapaita paikkoja klo 7 alkaen.

Varaukset tehdään ennalta sovittujen hoitajan vapaiden ajalle sähköisesti Edlevon kautta. Näin hoitoajat näkyvät suoraan ryhmiksen sähköisissä varauksissa.

Ryhmäperhepäiväkoti tarjoaa lapselle turvallisen ja lämminhenkisen hoito- ja kasvuympäristön. Lisäksi tavoitteena on edistää lapsen tasapainoista kehitystä ja vahvistaa lapsen oppimisedellytyksiä yksilöllisen perushoidon ja monipuolisen toiminnan kautta yhteistyössä kodin kanssa.

Yhteystiedot:

Sinikello ryhmäperhepäiväkoti
Sinikellonkuja 4 B 1, 76150 Pieksämäki
sähköpostiosoite: sinikello-ryhmis@pieksamaki.fi
Puh: 050 522 5877

Tea Tenhunen, varhaiskasvatuksen palveluesihenkilö
Puh: 044 588 3404

varhaiskasvatukseen hakeminen -linkki