Korona

Hiekanpään palvelukodin työntekijällä todettu koronatartunta aiemmin tällä viikolla

Hiekanpään palvelukodissa työskentelevällä henkilöllä on todettu koronatartunta, tartunnasta on tiedotettu jo aiemmin tällä viikolla. Tämän johdosta koko palvelukodin asukkaat ja henkilökunta testataan. Palvelukotiin on asetettu vierailukielto. Päiväkoti toimii normaalisti eikä siellä tiettävästi ole altistuneita.

Tällä viikolla ilmenneistä tartunnoista karanteenissa on 12 henkilöä. Mahdollisuus altistumiseen on ollut Pieksämäen Prismassa perjantaina 21.5. klo 18.45-19.15 ja Pieksämäen Lidlissä lauantaina 22.5. klo 15.45-16.15.

Pienistäkin oireista kannattaa hakeutua koronatestiin. Ajan koronatestiin voi varata joko sähköisesti https://sote.easiointi.fi/pieksamaki-te/easiointi/app?lang=fi&view=   tai puhelimitse numerosta 015 788 4431 arkisin klo 8-14. Koronatesti on maksuton.

Nyt on erityisen tärkeää noudattaa ohjeita turvaväleistä, käsihygieniasta sekä sosiaalisten kontaktien vähentämisestä sekä käyttää maskia aina, kun turvavälin pitäminen ei ole mahdollista. Toimimalla vastuullisesti voimme ehkäistä taudin leviämistä.