Korona

Koronatilanne on pysynyt rauhallisena Pieksämäellä – ohjeita ja suosituksia ei pidä kuitenkaan unohtaa

Pieksämäellä koronatilanne on edelleen pysynyt rauhallisena, uusia tartuntoja ei ole ilmennyt eikä karanteeniin ole määrätty ketään.

Etätyösuositus on voimassa kesäkuun loppuun ja maskin käyttöä suositellaan edelleen. Kokoontumisrajoitus on 50 henkilöä voimassaolevalla Aluehallintoviraston päätöksellä. Essote antoi ohjeita ja suosituksia turvallisten valmistujaisjuhlien viettoon, suuria ihmisjoukkoja suositellaan vältettäväksi.

Pandemian hillitsemiseksi toivotaan, että ohjeistuksia ja suosituksia noudatetaan. Rauhallinenkin tilanne voi kääntyä nopeasti huonommaksi ja tautitapaukset lähteä nousuun. On ehdottoman tärkeää huolehtia turvaväleistä, hyvästä käsihygieniasta sekä käyttää maskia, jos etäisyyden pitäminen ei ole mahdollista. Sosiaaliset kontaktit kannattaa edelleen pitää minimissä ja tavata ihmisiä ulkona tai väljissä tiloissa.

Essoten videotervehdyksen kevään juhlista voit katsoa täältä https://fb.watch/5DbpwgYH0t/. Ajankohtaiset tiedot Pieksämäen koronarokotuksista löydät sivustolta www.pieksamaki.fi/korona.