Omaolon ensimmäiset paikalliset oirearviot käyttöön Pieksämäellä

Omaolon ensimmäiset paikalliset oirearviot käyttöön Pieksämäellä 24.11.2021

Omaolo.fi tuo terveys- ja sosiaalipalvelut käyttöön kotisohvallesi. Omaolo.fi on verkkopalvelu, joka ottaa sinut mukaan edistämään hyvinvointiasi yhdessä julkisen terveys- ja sosiaalialan ammattilaisten kanssa. Palvelu on helppokäyttöinen ja se säästää sinut jonottamiselta sekä turhilta hoitokäynneiltä.

Omaolon palveluita ovat muun muassa oirearviot, palveluarviot, hyvinvointitarkastus, henkilökohtaiset suunnitelmat ja hyvinvointivalmennukset. Valtakunnalliset palvelut ovat jo käytössäsi. Pieksämäellä ensimmäisenä otetaan käyttöön virtsatietulehdus ja seksitautiepäily oirearviot, joista saat paikallisen palveluohjauksen oireesi hoitoon.

Omaolon oirearvio kertoo luotettavasti, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Suositukset perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen näyttöön ja Käypä hoito -suosituksiin. Oman alueesi liityttyä mukaan, saat ajantasaisen paikallisen ohjauksen ja toimintaohjeet asian hoitamiseksi. Vaikka et kirjautuisi Omaoloon tai kyseinen osio ei olisi vielä alueellisessa käytössä, saat perustiedot suositellusta jatkosta.

Omaolon hyvinvointivalmennukset ohjaavat sinua huolehtimaan terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi ennaltaehkäisevästi. Voit aloittaa Hyvinvointivalmennuksen vaikka heti!

Tervetuloa käyttämään Omaoloa osoitteessa https://www.omaolo.fi