Juha Jokitalo aloitti Etelä-Savon TE-toimiston johtajana

Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimiston johtajaksi valittu sotatieteiden maisteri Juha Jokitalo on aloittanut työnsä 1.9.2023. Virka tuli haettavaksi TE-toimiston johtaja Hanna Makkulan siirryttyä kesäkuussa toisiin tehtäviin.

Juha Jokitalolla on laaja kokemus johtamisesta sekä työ- ja elinkeinopolitiikasta kuntajohtamisen, oman yrityksen ja Puolustusvoimien tehtävien kautta. Jokitalo tekee parhaillaan väitöskirjatutkimusta organisaatiokulttuurista.

 

Tavoitteena on luoda Etelä-Savoon Suomen vetovoimaisimmat TE-palvelut

– Edessä oleva TE2024 -muutos on vaikutuksiltaan erittäin merkittävä koko Etelä-Savon elinvoimalle. Muodostettaville työllisyysalueille on kyettävä yhdessä luomaan uusia ja innovatiivisia tapoja, joilla varmistetaan osaavan työvoiman saanti kaikissa tilanteissa. Tavoitteenani onkin luoda Etelä-Savon alueelle Suomen vetovoimaisimmat TE-palvelut yhdessä kuntien, hyvinvointialueen, yrittäjien ja oppilaitosten kanssa, kertoo Juha Jokitalo.

Askeleita tämän tavoitteen suuntaan on jo otettukin TE2024 E-Savo -hankkeessa, jossa on perustettu työryhmiä rakentamaan tulevaa.

– Lähipäivinä kunnat tekevät päätöksensä työllisyysalueista. Tämän jälkeen työ jatkuu kiivastahtisena. Yhdessä tekemällä olemme vahvoilla, Jokitalo pohtii.


Lisätietoja

  • Juha Jokitalo, johtaja, Etelä-Savon TE-toimisto, puh. 0295 044 004
  • Hannu Mars, johtaja, Etelä-Savon ELY-keskus, Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue, puh. 0295 024 271