Partaharjuun sijoittuu Suomen suurin Metsähotelli

Tervetuloa Metsähotelli Partaharjuun!

Pieksämäen Partaharjuun, Vedenjakajareitistön kuvankauniiseen järvimaisemaan nousee historian suurin Metsähotelli. Tämä yli 600-paikkainen Metsähotelli tarjoaa monipuolisen ulkoiluohjelman lisäksi elämyksellistä yö-ohjelmaa seikkailunhaluisille! Tänne kannattaa matkustaa jo hieman pidemmältäkin!

Paikka
: Partaharjukeskus, Partaharjuntie 361, 76280 Partaharju
Aika: La 26.8. klo 12.00 alkaen

Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman ”huoneen” eli esimerkiksi retkeilyteltan, riippumaton, tentsilen tai paikan perinteisestä puolijoukkueteltasta. Ja mikä parasta: majoittautuminen Metsähotellissa on täysin ilmaista! Vaihtoehtoisesti voit varata paikan omalle teltalle tai riippumatolle.

Saapumisohjeet tapahtuma-alueelle:

Metsähotelliin suositellaan saapumista tapahtumajärjestäjän bussikyydillä, pyörällä tai jalkaisin. Kyyditys on järjestetty lähellä asemaa sijaitsevalta Pieksämäen Prismalta Partaharjukeskukseen jatkuvasti liikennöivällä bussiyhteydellä, bussi ei ole esteetön. Pysäköintialue päivä- ja yövieraiden henkilöautoille on Prisman luona.

Bussiyhteys liikennöi aikavälillä:

La 26.8. klo 9.30 – 21.00
Su 27.8. klo 8.30 – 13.00

Hinta edestakaisesta bussimatkasta on 2€/henkilö.

Partaharjukeskuksessa parkkitilaa on rajallisesti, henkilöauton parkkeeraus alueelle maksaa 20€. Invakortilla pysäköiville osoitetaan pysäköintipaikka erikseen Partaharjukeskuksen läheisyydestä.

Tapahtuma-aikana autolla ei ole sallittua siirtyä tapahtuma-alueen sisällä. Alueelle parkkeeraus on maksutonta liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella.

Lue lisää tapahtumasta Suomen Ladun sivuilta: https://www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona/etusivu/metsahotellit/metsahotelli-partaharju.html