Pieksämäki on mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa

Yle järjestää Miljoona roskapussia -kampanjan (13.4.–14.6.2023), jonka tarkoituksena on kannustaa suomalaisia keräämään ympäristöstään miljoona roskapussia kahden kuukauden aikana. Roskapussien määrää merkitään reaaliaikaisesti yle.fi/miljoonaroskapussia -sivulle päivittyvään laskuriin.

Kampanjakasvot Inka Helenius, Mikko ”Peltsi” Peltola, Anniina Valtonen, Olli Haapakangas ja Kerttu Kotakorpi. Kuva: Johanna Kannasmaa/Yle.

Kampanjaan on ilmoittautunut mukaan 130 kuntaa ja kaupunkia, joista tämä mäki on yksi. Kannustammekin kaikkia mukaan siivoustalkoisiin!

Kampanja starttaa suoralla lähetyksellä 13.4.2023 klo 20 Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa.

Haluaisitko olla mukana kampanjassa?

Kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista kampanjan tiimoilta tiedotetaan myöhemmin lisää. Olethan siis kuulolla.

Roskia voi tietenkin myös aktiivisesti lähteä keräämään yksin tai kaverin kanssa tai esimerkiksi työporukan tai kaveriporukan kesken. Haastakaa siis rohkeasti omia työyhteisöjä tai kavereita!

Jos yhdistyksesi, seurasi tai yrityksesi haluaisi lähteä mukaan kampanjaan ja tarvitsisi asiasta lisätietoja, olethan yhteydessä viestinta@pieksamaki.fi. Jos järjestätte tempauksia tai roskienkeruutalkoita omin voimin, toivoisimme myös siitä tietoa kaupungin suuntaan, jotta voimme tiedottaa asiasta.

Kaupungin verkkosivuille on avattu erillinen sivu Miljoona roskapussia -kampanja, johon kokoamme kampanjan aikana järjestettäviä tapahtumia ja mahdollisuuksia sekä nostamme esiin kampanjaan mukaan lähteneitä pieksämäkeläisiä toimijoita.


Lisätietoja

Lisätietoja kampanjasta voi kysyä viestinta@pieksamaki.fi.

Lue Ylen tiedote tästä.