Pieksäwood palkittu Pieksämäen kaupungin yrityspalkinnolla

Pieksämäen kaupunki on myöntänyt vuoden 2023 yrityspalkinnon Pieksäwoodille tunnustuksena yrityksen positiivisesta vireestä, kasvusta ja investoinneista. Pieksäwood on erikoistunut valmistamaan sisustuksessa käytettäviä puutuotteita, kuten paneeleja, listoja ja saunanlauteita, sekä puukomposiittituotteita.

Yrityksen pääomistaja ja toimitusjohtaja, Sami Koskinen, sekä yrittäjä Juha Koivu ovat tehneet merkittävää työtä brändätessään tuotteitaan ja kasvattaessaan yrityksen toimintaa. Pieksäwood on osoittanut positiivista virettä ja vastannut haasteisiin tunnistamalla kasvunpaikkoja ja investoimalla toimintaansa.

Yritys on erityisen ylpeä tuotteidensa brändäyksestä ja on viime aikoina laajentanut toimintaansa hankkimalla Naarajärveltä vanhan tiilitehtaan kiinteistön. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Pieksämäen Vanhalla Jyväskyläntiellä.

Markus Vesterisen, kaupungin elinkeinojohtajan, mukaan yritys on tunnustuksen arvoinen sen myönteisen vireen vuoksi. Pieksäwood on osoittanut rohkeutta ja investoinut merkittävästi paikalliseen talouteen.

Toimitusjohtaja Sami Koskinen ilmaisee ilonsa palkinnosta ja toivoo sen edistävän yrityksen kasvua positiivisen näkyvyyden myötä. Hän korostaa yrityksen juurevuutta paikallisessa yhteisössä ja kertoo, että Pieksäwoodilla on käynnissä useita kehityshankkeita, joista yksi tähtää viennin kasvattamiseen.

Yrityksen työntekijämäärä on noin 20, ja sillä on kaksi pääosin toiminnassa olevaa tuotantolinjaa. Pieksäwood panostaa raaka-aineiden hankintaan ja kotimaisuusasteeseen, vaikka yritys kohtaa haasteita Suomen ja lähimarkkinoiden taloustilanteen vuoksi.

Pieksäwoodin perinteet ulottuvat vuoteen 1948, ja sen juuret ovat syvällä Pieksämäen maaperässä. Yritys on käynyt läpi sukupolvenvaihdoksen, ja nykyinen johto jatkaa perinteen kunnioittamista sekä kehitystä.

Lisäksi Pieksämäen kaupunki myönsi kunniamaininnan Pieksämäen Yrittäjät ry:lle. Pieksämäen Yrittäjät ry on aktiivisesti edistänyt paikallisten yritysten näkyvyyttä ja kaupungin vetovoimaa.

Onnittelemme palkittuja!