Korona

Yläkoulu siirtyy etäopetukseen ja yli 12-vuotiaiden harrastustoiminta keskeytetään10.3.-28.3. – muut rajoitukset säilyvät ennallaan

Aluehallintoviraston tänään 8.3. antaman päätöksen perusteella Pieksämäen yläkoulu (7-9 lk) siirtyy etäopetukseen ajalla 10.3.-28.3.21. Päätös ei koske erityisen tuen tai pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä olevia oppilaita eikä perusopetukseen valmistavassa tai joustavassa perusopetuksessa olevia oppilaita (JOPO), näillä ryhmillä opetus jatkuu lähiopetuksena normaalisti. Asiasta tiedotetaan huoltajia tarkemmin Wilman kautta.

Yli 12-vuotiaiden lasten harrastustoiminta keskeytetään 10.3.-28.3.21 väliseksi ajaksi. Keskeyttäminen koskee yläkouluikäisiä (2007 ja sitä aiemmin syntyneet). Myös nuorisotila suljetaan 10.3.-28.3. väliseksi ajaksi.

Muuten suositukset ja rajoitukset säilyvät ennallaan; yli kuuden hengen kokoontumisia ei saa järjestää sisä- eikä ulkotiloissa. Veturitori, uimahalli ja uimahallin kuntosali ovat suljettuina. Etätyötä suositellaan kaikille aloille, joille se on mahdollista toteuttaa.

Kirjasto ja kirjastoauto jatkavat toimintaansa kokoontumisrajoitukset huomioiden ja hyvää hygieniaa noudattaen.

Maskia tulee käyttää kodin ulkopuolella ja turvaväleistä huolehtia.

Suomen koronatilanne vaikuttaa huonolta ja siitä syystä uusia rajoituksia voidaan joutua antamaan nopeallakin aikataululla.

Lisää päätöksestä voi lukea täältä https://avi.fi/tiedotteet

Essoten tiedotteet löytyvät täältä https://www.essote.fi/

Pieksämäen kaikki koronatiedotteet löytyvät täältä Koronatiedotteet